De l'hort a casa producte de proximitat
Aliments frescos i naturals

Com sabreu existeixen moltes opcions de tonyina vegana al mercat, però normalment els productes vegans porten molts additius que no són ecològics. Aquesta és la primera opció vegetal i sostenible de tonyina vegana. Vegetal, ecològica i boníssima

– Tonyina vegana i ecològica, de l’obrador Sol Natural.

Tornen els vins del Celler Comalats. Potser un dels vins més estimats de Viu l’Ecològic. Nou estil de vins naturals, molt fàcils de beure, realment sorprenents, de toc personal i amb tota la presència de la Conca del Segre.

– Vins Comalats, Conca del Segre

Des de Jerez de los Caballeros, Badajoz, us presentem la nova sobrassada ibèrica. Una sobrassada d’estil personal, molt cremosa i de gust intens. La trobaràs al tall a la nostra xarcuteria.

– Sobrassada ibèrica salvatge, Ibèricos Juanes

Polpa 100% pura de Aloe Barbadensis, estabilitzada en fred. Cultivada i preparada amb un procés molt delicat que permet mantenir totes les seves vitamines, minerals i aminoàcids.

– Polpa d’aloe vera, de la casa Aloe Vida.

La coenzima Q10 és un potent antioxidant per les cèl·lules del nostre cos. Ubiquinol té un gran poder d’assimilació i és una marca patentada. La forma Quinol 10 t’ajudarà a tenir una energia saludable i un bon funcionament del cor.

– Quinol 10, de la marca, Cienporcien Natural.

Refresque’t aquest estiu amb el coco natural amb la seva aigua per beure i la polpa carnosa. Producte isotònic, hidratant i amb un alt contingut de nutrients.

– Coco natural i ecològic, de la marca Sol Natural.

Noves ampolles reutilitzables Dopper. La primera col·lecció d’ampolles del món amb la certificació d’or “Cradle to Cradle” complint amb les normes mediambientals més estrictes. Fabricada amb un 70% de residus vegetals i un 15% de residus de plàstic reciclat.

– Colecció d’ampolles Dropper.

A la nostra secció de fuita i verdura podreu trobar el préssec vinya procedent del Segrià i de Cooperativa de pagesos. Un fruit realment exquisit que combina amb amanides, postres o fins i tot per fer sucs o en almívar.

– Préssec Vinya, del Segrià.

Retornen les ampolles Bbo Irisana. De vidre borosilicat i d’acer inoxidable. Una gran varietat d’ampolles per poder anar al gimnàs, a la muntanya o a la platja. No us perdeu les noves opcions. Ja teniu la vostra?

– Ampolles Bbo Irisana.

Maquineta d’afaitar lliure de plàstics al 99%. Aquesta maquineta està fabricada amb residus naturals de trossets de fusta i resina. Un cop utilitzada es pot llençar al contenidor de paper.

– Maquineta d’afaitar, de la marca Bamboovement