De l'hort a casa producte de proximitat
Aliments frescos i naturals

VIU L’ECOLÒGIC: El teu supermercat ecològic i de proximitat

viu-ecologic-supermercado-ecologico

Viu l’Ecològic: el teu Supermercat ecològic especialitzat en aliments frescos, biològics, ecològics i orgànics de primera qualitat…

Un projecte familiar en el qual ens hem anat obrint i enriquint amb l’aportació, el compromís i la il·lusió d’un equip amb un mateix objectiu. Construir un projecte de futur personal i col·lectiu, podent al mateix temps oferir un servei a la societat, a vosaltres.

Nous equips, monitors, balances i tpv

Enguany acomiadem 2022 amb una nova instal·lació que ens permetrà millorar, més si i cap, el nostre servei. El servei tècnic de Klever Software y Sistemas s’ha desplaçat al nostre supermercat ecològic per a realitzar la instal·lació dels nous equips i monitors. Així com la de les noves balances per al pesatge automàtic dels articles a granel. A més dels nous tpv per a la gestió automàtica de cobrament. Un sistema que suposarà una important millora, ja que evitarà els errors en la introducció del pes i els imports.

balanza-klever
tpv-klever
monitor-klever

Més de deu anys treballant junts

Els nostres amics de Klever Software y Sistemas es acompanyen en la nostra bonica i saludable aventura empresarial des del seu inici. Durant aquests anys ens han aportat el Software i hardware necessaris per al funcionament del nostre negoci. A banda del seu coneixement i amistat, s’han convertit en el nostre Partner Tecnològic de confiança.

Un supermercat ecològic fidel a la seva filosofia

El nostre supermercat ecològic neix el 2012, i des de l’inici ens hem mantingut fidels a la nostra filosofia apostant per un comerç ecològic, potenciant el comerç just i el consum de proximitat i de km 0. A Viu l’Ecològic trobaràs el teu supermercat bio-eco de proximitat. Un establiment que ofereix un ventall de productes i serveis dirigits a persones amb consciència ecològica i inquietuds socials.

Trobareu una gamma de productes ecològics àmplia i dinàmica, ja que renoven constantment la seva oferta. Cereals de desdejuni, xocolata, dolços, fruita seca i llavors, mel i melmelades, olis i vinagres, llegums, salses, cafès… molts venuts a granel.

A més de productes també bio-eco com, cosmètics, productes per a la cura de la llar, per a l’hort, la seva secció especial per a mascotes, o la cuidada vinacoteca…

supermercat-ecologic-reus